Kopen en verkoop Real Sociedad Luca Sangalli Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Luca Sangalli Voetbalshirts met naam
Maar Liverpool-fans zijn er niet zo van overtuigd dat hun voormalige aanvoerder de inloggegevens heeft om de Duitser te vervangen, die de man lijkt te zijn die de 30-jarige wachttijd van de club op deze titel beëindigt, Liverpool heeft een voordeel van 22 punten bovenop de Premier League-tafel met nog 13 wedstrijden te gaan.
Kopen en verkoop Real Sociedad Roberto López Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Roberto López Voetbalshirts met naam
Maar hij gaf toe dat Klopp het winnen van de competitie het hem moeilijker zou kunnen maken, en voegde eraan toe: 'Het zou moeilijker zijn. Ik had een gesprek met Jurgen toen hij de baan opnam en hij dacht dat hij de problemen kon oplossen.
Kopen en verkoop Real Sociedad Ander Barrenetxea Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Ander Barrenetxea Voetbalshirts met naam
Nicol vervolgde: 'Ik ging voor een 4-4-2, ik ging voor Keane en Gerrard in het midden van het park en de reden dat ik voor die twee ging, is omdat ik Ronaldo wijd aan één kant had en ik had Ryan Giggs wijd op de andere kant.
Kopen en verkoop Real Sociedad Arambarri Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Arambarri Voetbalshirts met naam
Minamino werd sinds zijn vroege dagen in Salzburg opgevolgd door Klopp en overtuigde Liverpool-leiders er in feite van hem te contracteren na twee indrukwekkende optredens tegen de Europese kampioenen in de Champions League van dit seizoen.
Kopen en verkoop Real Sociedad Adnan Januzaj Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Adnan Januzaj Voetbalshirts met naam
De Japanse aanvaller, die vorige maand door de deur werd gevolgd door de jonge aanvaller Joe Hardy, maakte indruk op Liverpool-scouts terwijl hij in Salzburg was en hij zette zijn claim als toptransferdoel verder in nadat hij scoorde tegen de kant van Jurgen Klopp in de Champions League. ging snel en bereikte voor eind december een deal met Salzburg.
Kopen en verkoop Real Sociedad Moyá Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Moyá Voetbalshirts met naam
Nu het grootste deel van hun team nu hun topjaren ingaat, zal het einde van hun 20-er jaren, het toevoegen van een andere speler op de rand van 30 aan de mix nauwelijks helpen met een wederopbouwklus op slechts een paar seizoenen afstand voor Klopp en co.
Kopen en verkoop Real Sociedad Remiro Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Remiro Voetbalshirts met naam
En een ander probleem voor Thiago is zijn blessuregeschiedenis, die op zijn zachtst gezegd geruit is. De in Italië geboren middenvelder heeft de afgelopen drie seizoenen 37 wedstrijden gemist vanwege een groot aantal blessureproblemen, waarvan de meeste spieraanpassingen waren.
Kopen en verkoop Real Sociedad Andoni Gorosabel Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Andoni Gorosabel Voetbalshirts met naam
Voor volgend seizoen telt Klopp al Fabinho, Jordan Henderson, Gini Wijnaldum, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner en Naby Keita als zijn opties in het midden, waar ook de jongere Curtis Jones kan spelen.
Kopen en verkoop Real Sociedad Naïs Djouahra Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Naïs Djouahra Voetbalshirts met naam
Het contract van Wijnaldum loopt af in 2021 en het zou kunnen dat de Nederlander deze zomer zonder deal nog op weg is naar de uitgangsdeur, zodat Liverpool hem over een jaar niet gratis kwijtraakt.
Kopen en verkoop Real Sociedad Illarra Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Illarra Voetbalshirts met naam
Enrique waarschuwde Klopp dat hij deze zomer een paar nieuwe gezichten aan zijn ploeg moet toevoegen, maar voegde toe: 'Ik geloof dat je een back-up back-up nodig hebt voor [Andy] Robertson. Je hebt die back-up nodig omdat we' heb veel geluk gehad met blessures.
Kopen en verkoop Real Sociedad Mikel Oyarzabal Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Mikel Oyarzabal Voetbalshirts met naam
Dergelijke bewegingen als Virgil van Dijk en Alisson werden grotendeels gefinancierd door de verkoop van Philippe Coutinho aan Barcelona, ​​terwijl ze ook profiteerden van de verkoop van Dominic Solanke, Mamadou Sakho en Christian Benteke in de afgelopen jaren.
Kopen en verkoop Real Sociedad Zubiaurre Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Zubiaurre Voetbalshirts met naam
Leipzig is zich terdege bewust van de gerapporteerde interesse van Liverpool om Werner deze zomer te contracteren en onvermurwbaar hun talismanische spits 'is uitsluitend gericht op het helpen van de club om de Bundesliga-trofee aan het einde van het seizoen op te heffen.
Kopen en verkoop Real Sociedad Alexander Isak Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Alexander Isak Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Zubeldía Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Zubeldía Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Aritz Elustondo Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Aritz Elustondo Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Llorente Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Llorente Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Portu Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Portu Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Martín Zubimendi Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Martín Zubimendi Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Robin Le Normand Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Robin Le Normand Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Aihen Muñoz Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Aihen Muñoz Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Guevara Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Guevara Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Zurutuza Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Zurutuza Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Mikel Merino Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Mikel Merino Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Julen Lobete Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Julen Lobete Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Nacho Monreal Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Nacho Monreal Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Martin Ødegaard Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Martin Ødegaard Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts
Kopen en verkoop Real Sociedad Joseba Zaldúa Voetbalshirts, Goedkope Real Sociedad Joseba Zaldúa Voetbalshirts met naam
Real Sociedad Voetbalshirts